Grafisch Ontwerp Ruth

Referenties

Tevreden klanten, dat geeft voldoening, daar straal ik van. Bedankt voor jullie leuke reacties.

 • “Ik werk al jaren samen met Ruth voor mijn reclame en drukwerk. Vorig jaar heeft ze ook een nieuw logo ontworpen, ze wist direct waar ik naartoe wou, ik ben er nog steeds trots op. Ontwerp Ruth is een echte aanrader, vlotte samenwerking en stipte levering.”

  KIM,
  Optiek, uurwerken en juwelen
  www.kimdentergem.be
 • “Met welk groot marketingbureau werk jij samen? Dat was de vraag die ik kreeg toen ik het project REIS voorstelde. Het bewijs dat Ruth als vormgeefster van alle markten thuis is. Van conceptueel en strategisch meedenken tot zoeken naar de mooiste punaises, Ruth stapt volledig mee in het verhaal van haar klant”

  Hilde Snauwaert,
  Marketing Manager bij Uitgeverij Lannoo Tielt
  www.lannoo.be
 • "Onze samenwerking verloopt reeds vele jaren. Vlot, aangenaam, ruimte voor aanpassing, flexibel, steeds heel stipt, vlotte babbel. Ruth verstaat steeds snel waar ik naar toe wil en kan hier heel goed op anticiperen! Een aanrader!”

  Angelique Musschoot,
  Zaakvoerder Slagerij Robby en Angelique, Dentergem
  www.slagerijrobby-angelique.be
 • “Voor Ontwerp Ruth is geen moeite teveel. Ze brengt frisse, originele ontwerpen inspelend op de wens van de klant. Alle opdrachten worden tot in de puntjes afgewerkt. Top!”

  Koen Derore,
  Zaakvoerder bij Sitta Mesa Deinze
  www.sittamesa.be
 • “Ruth is spontaan, creatief en communicatief. Ze ontwierp een prachtig logo voor onze zaak. We zijn zeer tevreden over haar geleverde werk. Het is een plezier om met haar samen te werken!”

  Jolien Van Neste,
  zaakvoerder bij Beautique
  www.facebook.com/CoiffuretTiny
 • “Ik heb altijd heel graag met je samengewerkt. Altijd vriendelijk en gezellig met een lekkere kop koffie. Als wij iets vragen, ga je alles uitzoeken zodat we tevreden zijn.

  Het ontwerp is af, je werkt eraan tot alles tot in de puntjes klopt, net zoals het drukwerk. Niets is je teveel en alles is op tijd klaar. En breng je het persoonlijk aan huis. Dankjewel Ruth.”
Back To Top